18 ápr

Komplett CAD/CAM Workflow

A tavalyi év sikereire való tekintettel idén is megrendezzük a Roland DG törökbálinti székházában a “Komplett CAD/CAM Workflow” bemutatónkat. Szeretettel várjuk 2013.04.25-én 9 és 16 óra között Törökbálinton!

Bemutatót tart Yosuke Mineno, a Roland DG CAM-specialistája, és Modor Gergely, a Dental-Trade CAD/CAM szakértője.

Megismerheti a CAD/CAM technológia minden elemét: digitális lenyomatvételi eljárásokat, tervezést a 3Shape Dental SystemTM rendszerrel, a CIMsystem SUM3D CAM-szoftverének működését és használatát, a Roland DG frézgépeit, indikációs lehetőségeit és a faragható anyagokat, a VITA szupergyors szinterkályháját (a VITA Zyrcomat MS -t) és a különböző fogászati anyagokat, például a Kerox zirkon-tömbjeit.

Bemutatjuk a Roland DG marógépei közül az 5-tengelyes DWX-50 faragógépet működés közben, illetve a Roland ajánlását, a Bofa elszívó egységet, amely teljesítményének és mobilitásának köszönhetően ideális párost alkot a DWX 50 frézgéppel.

Beszámolunk a Roland DG újdonságairól is, amelyeket az IDS-en mutattak be, és szó lesz a hamarosan várható eredményekről is (például a VITA Enamic faragási lehetőségeiről). Yosuke elmondása szerint a tesztmunkákból jópárat el fog hozni magával, így ezeket az elsők között vehetjük kezünkbe!

Ha pedig erre külön igényüket jelzik, a 3Shape intraorál szkennerét, a TRIOS-t is elvisszük magunkkal, hogy kipróbálhassák a rendezvény során.

A részvétel ingyenes, inni- és harapnivalóról is mi gondoskodunk, így Önöket csak arra kérjük, hogy jöjjenek el, és jelezzék előre részvételi szándékukat!

  

Meghívó

 

 
[pix_contact_form form=”kapcsolat”]